10 GODE GRUNDE

Her får du 10 gode grunde til at montere et cykelstyr med integrerede LED-dioder. Du kan sikkert se endnu flere fordele, og dem hører vi selvfølgelig gerne om. Vi har været igennem en lang men spændende udviklingsproces for at kunne levere de bedste produkter. Vi håber du synes om dem!

SE & BLIV SET

Så snart du kommer lidt uden for byen, stiger kravene til især din forlygte. Det er ikke nok at blive set med en lygte, der opfylder lovens krav. Det bliver også afgørende at du selv kan se vejen foran dig. Vi har valgt at integrere nogle meget lysstærke dioder i styret, så du kan se 4-5 meter frem på vejen. Nok til at du kan undgå huller i vejen og andre forhindringer. Dioderne lyser med 102 candela – lovkravet lyder på 4 candela.

DU GLEMMER ALDRIG DIN LYGTE

Hvor tit har du stået i småregn og mørke og tænkt – hmm… det var da lyst, da jeg cyklede hjemmefra. Jeg skulle have taget min lygte med! Med Innos cykelstyr med integrerede LED-dioder risikerer du aldrig at glemme dine lygte – ganske enkelt fordi de er integreret i selve styret. Du klikker bare på de to knapper på bagsiden af styret – og så er der lys.

DINE LYGTER BLIVER ALDRIG STJÅLET

Hvis du begyndte at regne på hvor mange penge du har brugt i dit liv på cykellygter, bliver det sikkert til en del penge. Det er sjældent fordi lygten går i stykker, men fordi en anden har ment at han eller hun havde mere brug for en cykellygte end du havde. Når cykellygten er integreret i styret, er det umuligt for tyven at stjæle din lygte – ikke uden at tage resten af cyklen med, men det er en anden historie.

EN ELEGANT LØSNING

Cykellygter er ikke just kendt for at være et pænt stykke tilbehør til din cykel. Der er ofte trængsel på styret når bremser, gearskiftere mv. skal monteres. Innos LED-styr optager ganske lidt plads tættest på forpinden. Og så gør det jo heller ikke noget at området omkring styret fremstår helstøbt og enkelt.

LET AT MONTERE

Der er ingen ben i at montere Innos LED-styr. Det eneste det kræver er et umbraco sæt og en skruetrækker – og ganske lidt praktisk snilde. Den største udfordring ligger i grebene på dit gamle styr. Nogle er monteret med en spændering, der blot skal løsnes, hvorefter grebet kan afmonteres. Andre er limet fast, og her må du have hobbykniven i brug. Et sæt gode greb kost under 100 kr., og kan i nogle tilfælde blive en nødvendig investering. Send evt. et billede af dit eksisterende styr til os, hvis du er i tvivl.

LYGTER & STYR FOR LIVET

De fleste har oplevet at den senest indkøbte cykellygte er gået i stykker. Det er irriterende i øjeblikket, og man tager måske endda chancen og cykler hjem i mørke, uden at have lys på cyklen. Men mest af alt er det bare endnu en udgift, når der skal købes en ny. Dioderne i Innos LED-styret er integreret i stålrøret, og stikker kun 2 millimeter ud. Du skal altså virkelig gøre dig umage, for at ødelægge denne løsning.
Det betyder også at du vil kunne bruge styret på mere end én cykel.

TESTET TIL DE MEST KRÆVENDE UDFORDRINGER

Alle varianter af vores LED-styr er grundigt testet, og opfylder alle gældende regler og normer på området. Selv de mest krævende mountainbike entusiaster, der kører på trails i skoven, vil roligt kunne montere styret. Vi har naturligvis dimensioneret materialerne for at kompensere for at der er boret huller til LED-dioderne – testresultaterne taler for sig selv.

LANG BATTERILEVETID

LED-dioderne bruger meget lidt strøm. De seks batterier giver samtidig masser af strøm til mange timers brændetid. Som udgangspunkt kan du regne med kun at skrifte batterierne en gang om året ved almindeligt brug. Batterierne er i øvrigt meget lette at skifte. Du skal blot løsne umbracoskruerne i hver ende af styret, og trække hele batteriholderen ud. Når du har skiftet batterierne, skubber du batteriholderen ind igen og spænder propperne til.

GENNEMTÆNKT BESKYTTELSE MOD FUGT

En af udfordringen med batteridrevne cykellygter er at de oftest bruges i det regnfulde vinterhalvår. Fremfor at forsøge at tætne styret med traditionelle pakninger, har vi fokuseret på de dele af systemet, der er udsat for fugt, og belagt dem med en speciel vandafvisende coating, der sikrer stabil drift og lang levetid på systemet.